Viespi

04-07-2017 16:19:37

3634_deratizare-bucuresti-viespi.jpg

Ce sunt viespile? Viespile sunt insecte ce pot părea simpatice, față de păianjeni sau căpușe, însă nu și dacă își fac cuib lângă casa ta. Pot deveni un adevărat coșmar, mai ales atunci când se simt amenințate. Înțepătura de viespe este foarte dureroasă, iar corpul uman sau cel animal reacționează destul de dur, în contact cu acul lor. Dacă descoperi un cuib de viespi în aproprierea locuinței tale, nu încerca să îl distrugi de unul singur, cheamă-ne pe noi, avem soluția perfectă pentru o dezinsecție făcută ca la carte.

Cum recunoști o viespe? E mai mare și mai lunguiață decât o albină, dar împarte aceleași culori ca și ea. Are corpul de o nuanță galbenă cu dungi negre și trăiește în colonii. Dacă albinele sunt cele care produc polenizarea a peste 80% dintre culturile pe care ne bazăm pentru a putea trăi, viespile sunt la fel de indispensabile pentru viața noastră, întrucât țin sub control înmulțirea mai multor specii de insecte care ar putea distruge grădinile sau plantațiile. Cu toate acestea, ultimul lucru pe care l-ai vrea lângă casa ta este un cuib de viespi. Scăpate de sub control, ele pot reprezenta un real pericol pentru ține, familia ta sau animalele din preajmă. Cheamă echipa de deratizare și dezinsectie, să te ajute să le îndepărtezi.

Cum recunoști un cuib de viespi? E o diferență mare între albine și viespi, în ceea ce privește construcția cuibului. În vreme ce primele dintre ele își fac cuiburi geometrice, din celule de ceară, adică faguri în formă hexagonală, viespile își construiesc cuiburi rotunde din pulpă de lemn, pe care acestea o mestecă, care aduc cu imaginea hârtiei. Dacă depistezi un cuib de viespi în preajma locuinței tale, venim imediat în ajutorul tău, prin serviciile noastre de dezinsecție.

Cum se îndepărtează un cuib de viespi? Dacă, în cazul albinelor, cuiburile lor sunt mutate în alt loc, cât mai departe de locuință, când vine vorba de viespi, este indicat ca roiurile să fie distruse, mai ales dacă sunteți alergici la intepaturile lor sau dacă aveți copii sau animale domestice în casă.De preferat este ca această operațiune de deratizare să fie făcută pe timpul nopții, când viespile sunt mai amorțite și mai puțin active, pentru a evita un atac din partea lor. Serviciile firmei noastre vă pot asigura succesul în acest caz. Cheamă-ne și ne vom asigura că viespile vor dispărea din preajma proprietății tale!