Ce boli pot transmite șobolanii

30-07-2017 20:19:04

1394_deratizare.jpg

Rozătoarele pot fi purtătoare de boli grave, de aceea e bine să scapi de ele în cel mai scurt timp! Dacă nu știi cât de periculoși pot fi șoarecii sau șobolanii pentru tine și familia ta, îți prezentăm doar câteva din bolile cu care te-ai putea procopsi, din cauza lor,

Salmonela - poate intra în corpul tău, dacă vei consuma apă sau alimente infestate cu fecalele șobolanilor.

Febra hemoragică cu sindrom renal - dacă intri în contact cu praful infestat de urina șoarecilor, e foarte posibil să ai probleme mari cu rinichii.

Tularemia - este o boală pe care o poți contacta prin atingerea rozătoarelor moarte sau a apei infestate de acestea, ori prin simpla respirație a prafului infestat.

Limfomul cu celule de manta - este o formă agresivă de cancer hematologic, care afectează sistemul limfatic. Din păcate, poți lua această boală numai prin respirația în mediul contaminat de rozătoare.

Leptospiroza este o boală infecțioasă acută care se manifestă prin febră, intoxicație, cefalee, dureri musculare, mai ales la gambe, afectarea rinichilor, a ficatului, sistemului nervos și cardiovascular.

Trebuie să faci tot ce poți pentru a scăpa de rozătoare în cel mai scurt timp. Noi te putem ajuta, cu o deratizare făcută ca la carte.

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

  • Pentru ca rozătoarele sunt suficient de inteligente, ca să fugă de otravă. Știai că, în coloniile lor, este ales cel mai slab sau bolnav dintre ei și trimis să „deguste” din mâncare, pentru a vedea dacă e toxică pentru ei sau nu?
  • Otrava pe care alegi să o folosești ca să scapi de șobolani poate fi toxică sau mortală pentru celelalte animale din casă sau gospodărie. Noi folosim soluții inofensive pentru mediul înconjurător, om sau alte animale.
  • Chiar și atunci când niciun animal sau membru al familiei nu e afectat de otrava pe care o poți folosi pe cont propriu, trebuie să îndepărtezi singur cadavrele șobolanilor, ceea ce poate fi la fel de periculos ca și atunci când îi atingi cât sunt în viață. Vom avea grijă să facem o deratizare și o dezinfecție a spațiului infestat anterior, pentru ca tu să te poți bucura din nou de casa, curtea sau apartamentul tău.